top of page

Julkaistu 22/02/2024

SIERAVUORI CHALLENGE
PALAA VUODELLE 2024!

Sieravuori Challenge presented by Innova palaa vuodelle 2024! Tapahtuma järjestetään 12.-14.7. Frisbeegolfin SM-kisojen ja European Openin välisenä viikonloppuna.

 

Kilpailun miesten avoimen luokan voittajalle on luvassa huima 4.000 euron palkintopotti! Lisäpalkintorahaa kilpailussa on jaossa viime vuoden tapaan 10.000€. Lisäksi järjestetään pituusheittokisa, jonka voittajalle 1.000€. Mukana pituusheittokisassa on mm. Rasmus Saukkoriipi.

 

Kaikille pelaajille on myös tarjolla viime vuoden tyyliin ilmainen ruokailu lauantai-illalla. Muusta oheisohjelmasta tulee lisäinfoa pian. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina jatkaa yhdysvaltalainen Innova Champion Discs.

Sieravuori Challengen kisaorganisaatio kertoo seuraavasti: ”Haluamme tarjota laadukkaan erilliskilpailun Pro-tason pelaajille Suomessa. DGPT:n saapuminen Eurooppaan on hienoa asia, mutta samalla myös isojen kilpailuiden lukumäärä väheni Suomessa, jota paikkaamaan sovimme erinomaisesti. Frisbeegolf tarvitsee myös laadukkaita erilliskilpailuita tukemaan pääkiertueita.”

"Viime vuoden PDGA Euro Tour -osakilpailua on analysoitu ja parannusehdotuksia kuunneltu. Tänä vuonna pelataan Sieravuori Gold layoutilla, joka on paranneltu ja haastavin versio Sieravuoren radasta tähän mennessä sekä vastaa pelaajien vuosi vuodelta kasvavaan taitotasoon. Luvassa on mm. uusia Par 4 -väyliä. Lisäksi metsäväylät kokevat pieniä muutoksia + muutamia lyhyempiä väyliä jää kokonaan pois. Naiset saavat tälle vuodelle myös oman layoutin, jossa on pieniä helpotuksia mm. Par-numeroissa."

Tervetuloa pelaamaan kesällä Sieravuoreen!

Innova-Burst_white_1200.png
bottom of page